[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: luydmila, Яна  
1001 ідея » Відгуки » НАВЧАЛЬНІ ПРОГРАМИ » Хвилинки арт-терапії в роботі з дітьми від 1 до 7 років (ВАША ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ НАС!)
Хвилинки арт-терапії в роботі з дітьми від 1 до 7 років
ЯнаДата: Субота, 11.07.2020, 13:48 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Адміністратори
Повідомлень: 4
Репутація: 0
Статус: Offline
З метою підвищення якості обслуговування клієнтів і для створення максимально комфортних умов для навчання, нам дуже важливо знати Вашу думку. Ваш відгук має велике значення для нас!
happy
 
Мирослава28Дата: Субота, 11.07.2020, 16:00 | Повідомлення # 2
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 1
Репутація: 0
Статус: Offline
Курс "Хвилинки арт-терапії та артпедагогіки в роботі з дітьми" від 1 до 7 років" - корисний не лише спеціалістам, а, мабуть, всім у кого є власні діти. 
На курсі дізналася  багато нових і цікавих технік, які корисні і ефективні у роботі з дітьми.( Робота з глиною, тістопластичними матеріалами, малювання на склі, робота з фольгою, створення власної ляльки, казкотерапія, тощо).
Під час навчання зрозуміла, що потрібно не боятися помилок  чи труднощів в роботі, а йти, виправляти, працювати і не зупинятися.
Йдучи на навчання, очікувала і отримала нові практики в роботі з дітьми 6-7 років, які потрібні мені для роботи  з молодшими школярами.
Результат після проходження програми можна описати двома словами - "НАПОЛЕГЛИВІСТЬ  І УСПІХ"
ДЯКУЮ, ЛЮДМИЛА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ВИ ЧУДОВИЙ ФАХІВЕЦЬ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
olya_2003Дата: Субота, 11.07.2020, 19:22 | Повідомлення # 3
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 1
Репутація: 0
Статус: Offline
Благодарю!!!!!!!!!
Вот и закончились мои два с половиной месяца обучения у Людмилы Стреж((( Ещё один прекрасный курс арт-терапии в работе с детками и взрослыми,как всегда очень много практики,а теория только по существу. Так как я уже училась у Людмилы на другом курсе и знала,что всё,что будет дано на занятиях будет очень полезно и продуктивно,но курс Минутки арт-терапии превзошел мои ожидания.Каждый модуль с изюминкой, все темы очень важны для меня как психолога и для меня,как мамы!Все занятия проходили легко, непринужденно,очень доступно и главное,что все техники испробовала на себе,было очень интересно и иногда даже волшебно!Чудеса случаются,поверьте!Влюбилась в фелт-терапию, куклотерапию,а мандалотерапия стала моим ежедневным ресурсом!
Благодарю Людмилу Стреж,ко-тренеров и всю команду,которая работала над этим курсом
 
1001 ідея » Відгуки » НАВЧАЛЬНІ ПРОГРАМИ » Хвилинки арт-терапії в роботі з дітьми від 1 до 7 років (ВАША ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ НАС!)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: