22:43
Про участь в майстер-класі І. Чистенко з теми «Використання асоціативних метафоричних карток в консультативній роботі практичного психолога»

   24.09.2014 р. практичні психологи м.Славутич прийняли участь в майстер-класі Чистенко І.Г.,( практичний психолог  загальноосвітньої спеціалізованої школи фізико-математичного профілю №12 м. Чернігова, викладач Чернігівського педагогічного університету імені Т.Г. Шевченка)  з теми «Використання асоціативних метафоричних карток в консультативній роботі практичного психолога». 

    Метафоричні асоціативні карти - це унікальний інструмент і помічник практичного психолога, який у нашій країні  з'явився  недавно.  Вони є унікальною проективною методикою для роботи з різною проблематикою як індивідуально, так і в груповому режимі з широким спектром застосування, від психотерапії до сімейної гри, від бізнесу до театру. Карти стимулюють творчий потенціал та комунікацію, а також можуть використовуватися в якості гри.

   На зустрічі Інна Чистенко   ділилась своїм досвідом роботи з асоціативними метафоричними картами "Креатив-1", "Креатив-2" (автор Ю.Луценко) у психологічному консультуванні та корекції, з метою  надання  основних принципів  техніки роботи з цим психологічним інструментарієм у роботі психолога. Учасники заходу мали змогу отримати, з допомогою МАК  не тільки консультацію від І.Чистенко, а й особисту терапію та пошук власних ресурсів...
   Під час обговорення цієї зустрічі психологи прийшли до висновку, що метафоричні асоціативні карти  дозволяють швидко і наочно отримати необхідний обсяг інформації для якісної роботи з людиною, якій потрібна допомога та діагностувати її  проблему,  дозволяючи звернутися до психотравмуючої ситуації через метафору, і тим самим уникнути додаткової ретравматизації. 
Дякуємо Інні Григорівні за цікавий, змістовний та корисний майстер-клас! До нових зустрічей!

 

 

Переглядів: 1559 | Додав: luydmila | Теги: мак | Рейтинг: 5.0/6
Всього коментарів: 3
2 inna  
0
Добрий день. Я Вам надзвичайно вдячна за участь, високу професійну активність і щирість. З повагою, Інна Чистенко.

3 luydmila  
0
Інно, дякую!

1 Тatyana  
0
tongue biggrin love

Ім`я *:
Email *:
Код *: