17:00
Про проходження навчання на 1 модулі тренерських курсів з арт-терапії

  22-23 листопада пройшло навчання  за 1 модулем програми комплексу "Тренерський курс по спеціалізації арт-терапія", яка  є підсумковою в освоєнні навичок роботи у напрямку арт-терапія (тренер: Олена Тараріна -  сертифікований арт-терапевт,  психотерапевт, президент Східноукраїнської асоціації арт - терапії).
Навчання спрямоване на формування у тренера навичок практичного використання арт-терапевтичних технологій у консультуванні, психотерапії та діагностиці, а також в індивідуальній та груповій роботі. Курс складається з 4 модулів, кожний модуль 12 годин. Програма включає навчання глибинним технікам арт-терапії в направленнях:

Изо-терапія;
- Музична терапія;
- Маскотерапія;
- Фототерапія;
- Ландшафтна арт-терапія;
- Лялькотерапія;
- Кінотерапія;
- Ініціаціона арт-терапія;
- Психотерапевтична робота зі склом;
- Сімейне консультування;
- Робота з метафоричними асоціативними картами тощо.

Протягом двох днів, тренер  Олена Тараріна познайомила 28 учасників  з основними видами та етапами тренінгу, вимогами до проведення  вправ. Впродовж проходження 1 модулю, кожен учасник мав право задати питання тренеру. Окрім цього, кожен учасник в своїх групах мав змогу провести вправи на "Знайомство", "Розігрів", представити фотоматеріали, які уособлюють  себе як тренера, прийняти участь в відеоролику про презентацію свого тренінгу, та під керівництвом тренера виконати ряд арт-терапевтичних вправ.

Наприкінці модулю, менеджер Ольга Андросюк, презентувала свою книгу,  повністю  відповіла на всі запитання присутніх, стосовно продажу своїх проектів, як вибрати собі менеджера, оформлення ПП та багато інших. Всі учасники отримали  домашні завдання на наступний   2 модуль, який відбудеться  20-21 грудня.

Дякую, Олені Тараріній та Ользі Андросюк за можливість професійно рости та  навчатися, за відповіді на незадані питання.....

   

 

 

  

Переглядів: 651 | Додав: luydmila | Теги: арт-терапія, тренерський курс | Рейтинг: 5.0/5
Всього коментарів: 3
3 Тatyana  
0
tongue

2 luydmila  
0
Спасибо!!!

1 Анна  
0
Людмила Васильевна снова в новом проекте! wink Классные фотки! Все такое интерактивное, практическое... какой и должна быть арт-терапия в действии smile Успехов Вам!

Ім`я *:
Email *:
Код *: