07:18
Про 5 заключний модуль за програмою "Психолого-педагогічний супровід дітей з особливими потребами в розвитку методами арт-терапії»

 5-6 грудня відбувся 5 заключний модуль за програмою "Психолого-педагогічний супровід дітей з особливими потребами в розвитку методами арт-терапії». Як, зазвичай було багато практичних технік, але на заключному модулі учасники мали можливість проводити їх самостійно: техніка "Кінетичний пісок" (Т.Лаптєва), методика "Кактус" (В.Мальцева), техніка "Чарівна крейда" (Д.Тимошенко-Ушакова), арт-терапевтична вправа «Кольорова вата» (С.Насікан) , техніка "Чарівний ліхтарик" (О.Гончарук), техніка "Пальчикові походи" (І.Чумакова ), техніка сухого валяння "Чарівний чоловічок" (Л. Сарафіновська) та ін. 
Я впевнена, всі техніки та арт-матеріали, які виготовляли протягом 10 занять власноруч ви активно будете впроваджувати в своїй роботі з "особливими" дітьми. Дякую всім учасникам за щирість, відвертість, за позитивний зворотній зв"язок та активну участь та спілкування протягом 5 місяців! Щирі слова подяки Mastery.Center і його керівникам Татьяна Меллина і Татьяна Вострых за комфортні умови та розуміння! До нових зустрічей!

Переглядів: 840 | Додав: luydmila | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 1
1 Тatyana  
0
tongue

Ім`я *:
Email *:
Код *: