22:33
Про 1 тренінгове заняття за програмою «Психологічний супровід дорослих методами арт-терапії»

 15 серпня відбулося 1 тренінгове заняття за програмою «Психологічний супровід дорослих методами арт-терапії». Впродовж 5 годин учасники працювали в різних направленнях арт-терапії: мандалотерапія, пісочна терапія, робота з колажами, робота з МАК, створювали власноруч популярні арт-матеріали та авторські техніки до них.
Окрім того, були сюрпризи, подарунки, розіграш 2 сертифікатів з 50% знижкою на участь в 5-модульній програмі «Психолого-педагогічний супровід дітей з особливими потребами в розвитку методами арт-терапії». Дякую всім, за активну участь, за чесні та доброзичливі відгуки під час зворотнього зв’язку в анонімній арт-терапевтичній техніці «Квітка думок». З нетерпінням чекаю на зустріч в вересні!. Впродовж 5 годин учасники працювали в різних направленнях арт-терапії: мандалотерапія, пісочна терапія, робота з колажами, робота з МАК, створювали власноруч популярні арт-матеріали та авторські техніки до них.
Окрім того, були сюрпризи, подарунки, розіграш 2 сертифікатів з 50% знижкою на участь в 5-модульній програмі «Психолого-педагогічний супровід дітей з особливими потребами в розвитку методами арт-терапії». Дякую всім, за активну участь, за чесні та доброзичливі відгуки під час зворотнього зв’язку в анонімній арт-терапевтичній техніці «Квітка думок». З нетерпінням чекаю на зустріч в вересні!

Переглядів: 517 | Додав: luydmila | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: