22:11
ОСІНЬ - ЧАС ДЕПРЕСІЙ? СКАЖИ ДЕПРЕСІЇ - НІ!

Депресія (від латинського слова depressum - знижувати, гнітити) - стан, який характеризується поганим настроєм, апатією зі зниженням психічної активності (порушення сну, втрата апетиту,схуднення або навпаки - набір ваги) плюс різні псевдосоматичні розлади (зміни у роботі серця, розгальмованість і т. д.)
Осінь, холодно, дощ. І часто настрій людей піддається сезонним впливам природи. Щоб не впасти в смуток і підтримати себе в бадьорому стані необхідно спробувати зробити щось нове, іноді навіть незвичне для вас, що розважить і відверне від негативного настрою.
Отже, що ж можна зробити цієї осені...
Спілкування з позитивними та цікавими для вас людьми. Відпочинок на природі, похід в гості або відвідування клубів піднімуть вам настрій і надовго зарядять бадьорістю.
Магазинний шопінг. Пройдіться по магазинах і купіть собі те, про що довго мріяли, або щось незвичайне, сміливе і оригінальне.
Спортивна або танцювальна секція. Новий вид діяльності і спілкування з новими знайомими - це як раз те, що потрібно, щоб бути енергійною, бадьорою та радісною.
Домашня тварина. Невичерпне джерело радості, любові та позитиву приносять домашні улюбленці - кошеня, щеня, хом'ячок або папуга.
Салон краси. Поміняйте зачіску, колір волосся, відвідайте косметолога, зробіть дизайнерський манікюр. Зміна навіть однієї невеликої деталі в зовнішності допоможе вам відчути себе сексуальніше та привабливіше, а разом з тим створить гарний настрій.
Допомога іншому. Перевести гроші на рахунок хворій дитині, взяти участь в волонтерській діяльності, відвідати дитячий будинок та подарувати іграшки, одяг, тощо. Відчуття потрібності, і усвідомлення того, що ти робиш добрі справи, дуже важливі для будь-якої людини, тому коли ти допомагаєш іншим, на душі стає легко та спокійно.
Це більш поширені та перевірені методи боротьби з поганим настроєм. Але, якщо Ви людина активна, позитивна, маєте широке коло інтересів та спілкування депресія вам не загрожує.
Отже, депресії – ні! Гарний настрій, позитив, радість – так!

Переглядів: 543 | Додав: luydmila | Теги: позитив, настрій, депресія | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 2
2 luydmila  
0
tongue

1 Яна  
0
Дуже актуально!!!

Ім`я *:
Email *:
Код *: