22:43
Засідання клубу "Унісон", семінар «Метафоричні карти в психологічному консультуванні»
      23 жовтня на базі Київського міського Будинку учителя відбулося засідання клубу «Унісон» читачів газети «Психолог». До участі в роботі клубу були запрошені практичні психологи та соціальні педагоги. З привітальним словом виступила керівник клубу «Унісон» та головний редактор газет «Психолог», «Соціальний педагог», «Дефектолог», «Психолог дошкілля» Шаповал Тетяна Анатоліївна.
В рамках засідання клубу був проведений семінар на тему: «Метафоричні карти в психологічному консультуванні» ведуча семінару Царенко Людмила Григорівна, старший науковий співробітник Інституту психології ім. Г.С.Костюка НАПН України, лабораторія науково-психологічної інформації. Людмила Григорівна познайомила присутніх з різними видами метафоричних асоціативних карт а саме: «Persona», «TanDoo», «ОН», «Saga», «Cope», «Morena», «Habitat», «Mythos», «SHEN HUA» та провела ряд вправ з їх використанням. Кожен присутній приймаючи участь в семінарі з використанням різних видів карт отримав нові знання про себе , свій внутрішній світ, відкрив свій творчий потенціал. Слід відмітити, що метафоричні асоціативні картки створили атмосферу безпеки та довіри, заохотили учасників семінару до самопізнання, відкриття власної креативності та покращення комунікації з оточуючими.

В кінці семінару учасники поділились позитивними враженнями про проведений семінар та висловили бажання на наступному засіданні клубу «Унісон» 09 січня 2014 року прийняти участь в роботі семінару з використання карт по роботі з сім’єю.

         

Переглядів: 855 | Додав: luydmila | Теги: засідання клубу Унісон, семінар «Метафоричні карти в психол | Рейтинг: 5.0/6
Всього коментарів: 5
4 Анна  
0
Прежде чем работать с клиентами, надо поэкспериментировать на себе... можно и на коллегах;)

5 luydmila  
0
salute А мы это  делали и будем делать! Но намек поняла.

3 luydmila  
0
shy

2 Яна  
0

1 luydmila  
0
biggrin

Ім`я *:
Email *:
Код *: