17:42
Вебінар-семінар для батьків та педагогів «Робота з особливими дітьми дошкільного віку в дошкільних навчальних закладах».
28 листопада об 11 годині розпочався Всеукраїнський вебінар-семінар для батьків та педагогів «Робота з особливими дітьми дошкільного віку в дошкільних навчальних закладах».
Педагоги дошкільного навчального закладу «Центр розвитку дитини», а саме: завідуюча ДНЗ, вихователь-методист, вчителі-логопеди (8 осіб), практичний психолог близько 2 годин приймали участь в перегляді зазначеного заходу, який транслювався в режимі онлайн на Освітньому порталі "Педагогічна Преса”.
Під час проведення семінару науковці та практичні працівники в галузі освіти та медицини говорили про досвід у роботі з дітьми дошкільного віку з особливими потребами.
В кінці онлайн-трансляції на освітньоу порталі "Педагогічна Преса” педагогами нашого закладу було переглянуто матеріали вебінару:
•«Досвід роботи з дітьми з аутизмом. Практичні рекомендації».
•«Психолого-педагогічна корекційна робота з дітьми дошкільного віку в Благодійній організації «Школа-сходинки».
•«Особливості використання альтернативних засобів комунікації в корекційно-розвивальній роботі з дітьми з тяжкими порушеннями мовлення (на прикладі Бліс-системи)»
•Організація роботи з дітьми з вадами зору та синдромом Дауна у дошкільних навчальних закладах /відео матеріали школи-дитячого садка «Пізнайко» та дошкільного навчального закладу №291 міста Києва.
   Присутні обмінялися думками та поділилися враженнями від проведеного заходу.

Переглядів: 603 | Додав: luydmila | Рейтинг: 5.0/6
Всього коментарів: 2
2 Тatyana  
0
write

1 luydmila  
0
salute

Ім`я *:
Email *:
Код *: