23:00
Що подарувати малюку на на Новий рік?
  Напередодні новорічних свят багато батьків замислюються: як вибрати подарунки дітям на Новий рік? Що подарувати на Новий рік дитині? Складно знайти дитину, яка б байдуже ставилась до новорічних свят. Новий рік для дітей, це, в першу чергу, довгоочікувані подарунки та сюрпризи, заховані під ялинкою. Малюки щиро вірять, що їх приносить Дідусь Мороз, а більш дорослі діти знають, що це справа рук люблячих батьків. Але всі без винятку діти хочуть отримати той подарунок, про який вони мріяли цілий рік.
Вибираючи подарунки для дітей, нескладно самим впасти в дитинство та розгубитися. Яка б не була велика спокуса подарувати дитині щось потрібне та корисне (на вашу думку), пам'ятайте, що Новий рік - це чарівне свято. Може  нові штани чи плаття дитині і не завадять, але це не найкращий новорічний подарунок. Якщо є така можливість, купіть дитині ці речі просто так, а подарунки дітям на Новий рік повинні бути не тільки корисними, але й приємними.
Однак це не означає, що потрібно дарувати дитині даремні речі. Подарунки дітям на Новий рік варто вибирати, виходячи з нахилів і інтересів дитини. Ваша дитина любить малювати? Подаруйте своєму малюку незвичні, якісні та дорогі фарби, олівці або фломастери які просто так купити ви не наважувались. Якщо дитина любить читати - подаруйте їй  красиву ілюстровану книгу. А якщо ви даруєте малюку іграшку - нехай вона буде ще й розвиваючою (конструктор, пазли тощо).
До речі, психологи вважають, що різні іграшки допомагають розвивати різні якості характеру у дітей. Наприклад, м'які іграшки роблять дітей добрішими та чуйнішими. Проте будьте обережні: якщо дитина занадто прив'язана до м'якої іграшки, можливо, їй не вистачає вашої любові та уваги. Багато батьків побоюються дарувати дітям іграшкову зброю - нібито вона робить дітей агресивнішими. Однак ігри «у війнушку» більше розвивають рухливість, ніж агресію. А подарунки дітям на Новий рік, призначені для творчості, розвивають фантазію.
Як дізнатися, чого хоче дитина? Поки вона маленька та вірить в Діда Мороза – попросіть її (з допомогою батьків)  написати листа на Північний полюс,так ви зможете дізнатися, який подарунок найбільше порадує вашого малюка.
Подарунки дітям на Новий рік: 0-2 роки
Зовсім маленькі діти ще не можуть зрозуміти сенс свята та розповісти, який подарунок вони хочуть. Але залишити малюка без подарунка на Новий рік буде неправильним. Маленьким дітям в якості подарунка можна подарувати яскраві, цікаві іграшки. Вибір широкий: тут і м'які іграшки, і «говорячі», і музичні... Можна подарувати дитині традиційну конячку-гойдалку або міні-автомобіль, на якому дитина зможе їздити сама. 
Подарунки дітям на Новий рік: 2-7 років
У цьому віці дитина вже сама розуміє, чого хоче, і, напевно, попросить  конкретний подарунок у Діда Мороза. Важливо не обдурити очікування малюка, інакше новорічне свято буде зіпсовано. 
Дитина 2-4 років зрадіє різноманітним яскравим іграшкам, наборам для дитячої творчості, барвистим книжкам з малюнками. У цьому віці вже можна подарувати дитині: санки, самокат або велосипед. Такі ж подарунки порадують і дітей 4-7 -років (тільки з поправкою на більш старший вік). Зазвичай до цього часу у дитини з'являються улюблені герої мультфільмів – можна  дарувати дітям різні речі з їх зображенням.
Отже, шановні батьки, в Новий рік повинні збуватися найзаповітніші мрії дітей! 

Переглядів: 1058 | Додав: luydmila | Теги: подарунки дітям на Ноовий рік від н | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 1
1 luydmila  
0
salute

Ім`я *:
Email *:
Код *: