02:50
Про участь в інтервізійній групі арт-психотерапевтів та арт-терапевтів м.Київ (Київський філіал Українського союзу психотерапевтів)

 11 липня 2014 р.  відбулося засідання інтервізійної групи для арт-психотерапевтів та арт-терапевтів. вдруге приймаю участь в роботі групи, в колективі  психологів та психотерапевтів,  що займаються практичною арт-психотерапією чи арт-терапією різних направлень та місць роботи, 

Модератор групи: Бернацкая Альона, перинатальный психолог, психотерапевт, он-лайн консультант. 

В ході зустрічі прослухали випадок із практики одного з учасників інтервізійної групи та сформований запит до учасників інтервізії: якими техніками користуватися, та в якому направленні рухатись по роботі з представленою проблемою? Учасники задали уточнюючі запитання. Всім присутнім було запропоновано свої фантазії, роздуми, почуття передати через мистецькі витвори з використанням фарб,олівців, пластиліну та поділитися з колегами.

В кінці зустрічі вирішено: засідання інтервізійної групи проводити 2 рази на місяць. Професійний обмін інформацією, особливо цінний, враховуючи різноплановість професійних інтересів учасників групи, серед яких є прихильники самих різних психологічних шкіл

Вдруге задаю собі питання: навіщо це мені треба, для чого, для кого, як це мені знадобиться в моїй роботі?

І відповідаю:

  • спілкування з професіоналами різних направлень та спеціалізацій приносить задоволення та збагачує професійний досвід
  • розширення знань,
  • удосконалення навичок,
  • підвищення рівня самоаналізу,
  • збагачення досвіду,
  • погляд на свою роботу з іншої точки зору,
  • можливість знайти нові шляхи для вирішення завдання та проблеми

І, найголовніше-профілактика емоційного вигорання  (не боюсь сказати відверто -  працюю психологом і не тільки.... 24 години на добу, включаючи сни про роботу).
До зустрічі на інтервізії 1 серпня!

 
 
 
 



 

 

 

 

  •  

 

Переглядів: 490 | Додав: luydmila | Рейтинг: 5.0/10
Всього коментарів: 7
7 Тatyana  
0
biggrin

6 штв  
0
happy

5 luydmila  
0
Решать. Меняться. Стремиться вперед. Мыслить. Принимать вызовы. Вставать и действовать. Отказываться от стереотипов. Достигать. Мечтать. Открывать. Верить. Останавливаться. Слушать себя. Расти. Побеждать. Смотреть на жизнь открытыми глазами.

@ Коэльо

3 Анна  
0
Сны про работу не есть плохо, если не снятся кошмары))) Людмила Васильевна, вы молодец, нарабатываете ценный опыт! Группа собирается 2 раза в месяц т.е. в следующий раз 15-го?

4 luydmila  
0
Нет, наверное позже, и скорее всего не по пятницам а по четвергам, то есть я  не смогу ездить вообще, а жаль. Если бы один раз в месяц и в пятницу было бы замечательно.

1 Тatyana  
0
salute

2 luydmila  
0
biggrin

Ім`я *:
Email *:
Код *: