21:04
Налаштовуємося на позитив

С ДОБРЫМ УТРОМ!

Вы проснулись?

И ещё не улыбнулись?

Может кофе выпить вам?

Иль поплавать по волнам!

Пусть ваш день пройдет отлично!

Счастье будет в жизни личной!

А чтобы жизнь была красивой

ВСТРЕЧАЙТЕ УТРО С ПОЗИТИВОМ!!!

С сайта http://www.inpearls.ru/


В житті кожної людини трапляються моменти, коли «позитив» поступово змінює «негатив». Для такого стану достатньо причин: невдачі в в особистому житті, проблеми на роботі, депресія, хронічна втома або серйозні проблеми зі здоров’ям. І чим більше людина звинувачує в усіх гріхах життя, тим більше «сюрпризів» їй визначає.

В житті, попри все, достатньо позитиву, потрібно лише відчувати йо-го.

Позитивний настрій відіграє важливу роль. Песимісти та зануди у своєму житті дуже рідко чого домагаються. А оптимісти, які налаштовані виключно на позитив, в стані легко долати труднощі та з упевненістю йти до наміченої мети і, майже завжди її досягають!

Доведено, що людина притягує до себе енергетику ту, яку вона особисто віддає іншим, використовуючи принцип дзеркального відображення. Коли людина бачить у своєму житті тільки негатив, вона тим самим програмує себе на ураження і подальші невдачі. Постійне твердження «У мене нічого не вийде», «Я не зможу ніколи досягти такого», людина себе прирікає, у неї дійсно нічого не вийде і вона ніколи та нічого в своєму житті не досягне.

Згадайте та озирніться навколо: переважно везе людям, налаштованим на позитив, веселим,життєрадісним, які в змозі отримувати від життя задоволення і дарувати оточуючим позитивні емоції, до них як магнітом притягується удача. Але як тільки лише трішки почати турбуватися, впадати в депресію через дрібниці у вас починаються невдачі та проблеми.

Запам’ятайте, що наші думки завжди матеріалізуються – тому, хто бажає від життя отримати все найкраще, позитивний настрій просто необхідний. Бережіть та любіть своє життя, і воно відповість вам взаємністю!

Переглядів: 545 | Додав: luydmila | Теги: позитив | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 4
4 Мирослава  
0
Ми з тобою завжди в позитиві!

3 luydmila  
0
tongue

2 Надежда  
0
Если ты способен видеть прекрасное, то только потому, что носишь прекрасное внутри себя. Ибо мир подобен зеркалу, в котором каждый видит собственное отражение.

1 Яна  
0

Ім`я *:
Email *:
Код *: