23:45
Про участь в "Великому пранні" з особливими сім"ями. Арт-Пікнік Слави Фролової.

  25.06, в середу, о 10:00 в рамках АРТ-ПІКНІКА Слави Фролової (ВДНГ, ст.м Виставковий центр),  на чудовій галявині на території ВДНГ було організовано заняття: арт-терапія "Велике прання" для  особливих сімей!

Ведуча : Катерина Остапущенко, практикуючий арт-терапевт, спеціалізація - робота з дітьми з особливими потребами та їх батьками. Співпраця з громадськими організаціями «Світла садиба», «Спільнота сімей, які виховують дітей з функціональними обмеженнями «Родина ». Студентка Академії спеціальної педагогіки ім.М.Гжегожевской у Варшаві, курс «Арт-терапія з елементами педагогіки».

В занятті прийняло участь сім"ї дітей з особливими потребами. Спочатку  дорослі і діти на великому полотні з допомогою фарб, пензликів різного розміру, губки відображали свої думки та емоції,  а потім  вивішувати їх "сушитися", та   розпилювачами з різними фарбами кожен мав змогу ще додати своєї творчості. 

В кінці заняття кожен учасник поділився  своїми враженнями та думками.

                 

                         

                                 

                                         

 

 

 

Переглядів: 578 | Додав: luydmila | Теги: арт-пікнік, арт-терапія | Рейтинг: 5.0/10
Всього коментарів: 4
4 luydmila  
0
В нашей жизни еще не появилось лучшего цветочка, чем ребеночек. Причем если мальчики обычно у нас распускаются, то девочки-красавицы расцветают! Дай Бог что бы особенные детки и распускались и расцветали...............................................................

2 Анна  
1
Чувствуется очень хорошая, добрая атмосфера на пикнике...

3 luydmila  
0
Да, позитива было много...

1 Тatyana  
-1
yes v

Ім`я *:
Email *:
Код *: